Žemlovka

1. června 2013 v 12:32 | Teeda |  Chutě
Když jí dělali ve školní jídelně, nebyla jsem moc ráda. Obyčejně to byla kejda a sem tam kůrka. U nás doma, když jsem byla malá, se nedělala nikdy. Až mnohem později se jednou stala ta věc, že se doma vyskytla skupina opuštěných rohlíků, ne tvrdých, ale ve stavu, kdy se nám do nich moc nechtělo a bylo nám jich líto. Co s tím? A tak jsme se zhostili té záchrany a mrkli jsme do babičky zápisníku. Je nutno říci, že jsme pak tuto expedici do notesu dělali velmi pravidelně a nějak se stalo, že ta vypečená sladká kráska se zapsala do našich srdcí a chutí navěky věků. Lákavý výsledek těchto výprav, do tajů babiččiny žemlovky, najdete níže.



 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Aktuální články

Reklama