Hráškové rizoto po studentsku

4. září 2013 v 22:51 | Teeda |  Chutě
Poslední dobou (týden) chodím domů pozdě, zmožená a hladová. Můj život nabral obrátky a vydal se úplně jiným směrem, než měl původně jít. Pouštím se do něčeho nového, neznámého a není to žádná vyložená odvaha. Podle mě je to prostě jen nejlepší způsob, jak řešit neúspěch. Vrhnout se po hlavě někam dál a těžit z nových možností. Je to tady zase. Jsem student. Ten hladovej a chudej tvor. S trochou sebezapření jsem se sebrala, nakoupila ingredience, které se vejdou do stokoruny a vyrobila si dvoudenní snídani, oběd i večeři. Můj starý dobrý kolejní vynález, který když stvoříte, nic jiného jíst nechcete.




 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Aktuální články

Reklama