Boloňská omáčka podle Florentýny Z.

27. března 2014 v 15:04 | Teeda |  Chutě
Špagety bych mohla baštit třikrát denně. Jako dítě jsem milovala červenou omáčku. Dneska už nemusím "tu sladkou", ale mám radši tu rajčatovější s navinulou typickou chutí. O Florentýně Zatloukalové jsem se poprvé dozvěděla z březnového Apetitu v roce 2013. Bylo tam něco jako souboj tří kuchařů o nejlepší Boloňskou. Florentýny recept se mi líbil. Byl, jak bych tak řekla, lidský. Nepotřebujete nic speciálního. Časopis jsem si založila stranou, abych právě její recept mohla realizovat a… od té doby ho nemůžu najít. O Vánocích jsem ale dostala její kuchařku. A jedním z receptů hned na začátku je… no… přesně. Takže hurá na to. Kdo má knihu Kuchařka pro dceru nalistuje si stranu 34 v kapitole "Udušená etuda".




 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Aktuální články

Reklama