Králík na smetaně

8. března 2014 v 11:41 | Teeda |  Chutě
Moje sestřenice mi líčila, jak jí uchvátil ten koláč, na který jsem jí dala recept. Kromě toho, že ho slupla skoro celý na posezení, mi důvěrně sdělila, že při přípravě udělala jednu základní začátečnickou chybu. První co mě napadlo, když jsem jí napovídala v konverzaci, bylo: "Takže sis snědla suroviny, než si stihla něco začít?" Ne. To se jí prý nestalo. Jen si do dortové formy nedala pečící papír a máslo jí vyteklo do trouby. Nicméně problematika toho, že si suroviny zbaštíte než přijde akce, je u mě celkem častá. Tak třeba když obíráte maso z králíka do omáčky a omylem si ho půlku zblajznete. Stane se to, no. Takže na to pozor. :)



 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Aktuální články

Reklama