Komentáře

1 Bloud. Well Bloud. Bloud. Well Bloud. | E-mail | Web | 18. května 2016 v 21:00 | Reagovat

To je dobrej nápad, to společný vaření!

2 Teeda Teeda | Web | 18. května 2016 v 21:12 | Reagovat

[1]: Že jo! :) A to myslím v žádném receptu nebylo. Hledala jsem po diskuzích, jak flíčky udělat, aby nebyly suché a tohle jsem tam někde našla jako babskou radu.
A taky jsem našla, že tam někdo používá bílkový sníh, aby to bylo nadýchlé, ale to jsem zkoušela a moc mi to nejede.

3 Egoped Egoped | E-mail | Web | 18. května 2016 v 21:19 | Reagovat

A kde je cibule?!

4 Bloud. Well Bloud. Bloud. Well Bloud. | E-mail | Web | 18. května 2016 v 21:22 | Reagovat

[1]: To by musel být super tuhý sníh, aby ho těstoviny neudusaly! :)

Kolegyně je zalévá asi litrem mléka na plech. Původně jsem se toho množství bála, ale nakonec to bylo dobrý :) Ale litr smetany by se docela prodražil :)

Ještě chválím, že tam necpes cibuli jako nejmenovaná osoba :)

5 Teeda Teeda | Web | 18. května 2016 v 21:36 | Reagovat

[3]: Cibule? Do šunkofleků? (!)

[4]: Mléko jsem taky našla, ale to jsem si nedala.

Já bych tam cibuli ani nemohla dát. Kubé nedůvěřuje jídlům, kam přijde víc jak tři druhy chutí. Maso, flíčky a vajíčka zvládne (neřekla jsem mu, že tam je smetana), ale cibule, to už by poznal. :D

6 Egoped Egoped | E-mail | Web | 18. května 2016 v 22:03 | Reagovat

[5]: Cibule? Do guláše? (!)

Můžeš vařit těstoviny s uzeným masem jak chceš, potírat je máslem nebo zalívat 40% smetanou...ale pokud tam nebude křupat cibulka, nikdy to nebude ono! :)

7 Lenin Lenin | 18. května 2016 v 22:35 | Reagovat

Až za 3 roky nebudu na dietě, tak je udělám! Do tý doby nemám to srdce je uvařit rodině, když bych je nemohla zežrat, protože šunkofleky jsou jedním z mých nejoblíbenějších jídel a to by prostě bylo týrání...

A jím je zásadně bez okurky. Fuj! :-D

8 Čerf Čerf | E-mail | Web | 19. května 2016 v 0:54 | Reagovat

No, flíčky tu právě nemám, tak jsem aspoň z té vyvolané chuti zakousnul okurku! :-)

9 Magdaléna Magdaléna | Web | 19. května 2016 v 15:53 | Reagovat

Vypadají skvěle!
.
Podlé mého je kouzlo flíčků největší tehdy, když jsou domácí. A tady to fakt není jenom prázdná foodfráze, ale je to opravdu poznat :-) jen se tím pak částečně ztrácí ta jednoduchost

10 lady Lianna Ellusive lady Lianna Ellusive | Web | 19. května 2016 v 19:40 | Reagovat

Šunkofleky miluju, a ty od tebe vypadají fakt vypečeně :)

11 Teeda Teeda | Web | 23. května 2016 v 22:09 | Reagovat

[9]: Domácí, jakože krájíš a sušíš čtverečky? :)

12 Bloud. Well Bloud. Bloud. Well Bloud. | E-mail | Web | 30. května 2016 v 20:15 | Reagovat

Tak jsem to teda spolu povařila...a pak zapekla tak moc do křupava, až se to z těch těstovin zase vypařilo!:)

13 Teeda Teeda | Web | 31. května 2016 v 20:39 | Reagovat

[12]: Bloudičko, všeho s mírou... :D

14 Yorii Yorii | E-mail | Web | 19. ledna 2017 v 18:12 | Reagovat

Od té doby, co jsem narazila na tento recept, už jiný na šunkofleky nepoužívám. Myslela jsem si, že na obyčejných šunkoflekách se nedá nic zkazit a že už moc vylepšit nejsou, ale ta majoránka se smetanou to povýší level výš. :-) Děkuji.

15 Teeda Teeda | Web | 20. ledna 2017 v 11:43 | Reagovat

[14]: :) Báječný, jsem moc ráda. A kdybys našla další vychytávky, tak klidně sem s nimi. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.