Komentáře

1 Sariklen Sariklen | Web | 31. července 2017 v 19:31 | Reagovat

Na té poslední fotce vypadá naprosto úžasně! Ráda bych ho někdy ochutnala, zaujalo mě už ve stejnojmenném filmu :D

2 Joina Joina | Web | 31. července 2017 v 21:17 | Reagovat

Servírovaný pokrm vypadá hodně lákavě.
Cuketa s lilkem mí příjde chuťovně nijaký. Musí se to opravdu nějak dobře ochutit :)

3 Eliss Eliss | Web | 31. července 2017 v 22:01 | Reagovat

Vypadá to moc dobře, ještě jsem toto jídlo nikdy neochutnala :)

4 Čerf Čerf | E-mail | Web | 1. srpna 2017 v 7:27 | Reagovat

Vypadá to, že nejsem dostatečně obáváný kritik, takže si tenhle zajímavý pokrm budu muset připravit sám :-).

5 Magdaléna Magdaléna | 2. srpna 2017 v 21:29 | Reagovat

V tvém podání to vypadá krásně. Já to dělám za léto několikrát, ale vždycky jako nevzhledné pseudolečo ... a pokaždé si říkám, že to jednou zkusím pěkně na plátky, jako v tom filmu (a jako to máš ty) ... :-)

6 Teeda Teeda | Web | 6. srpna 2017 v 12:08 | Reagovat

[2]: Cibule, česnek, tymián a rajčatové pyré - to se do toho pěkně natáhne... a pak ten kozí sýr nakonec, to je samozřejmě velká chuťová vychytávka, ke které jsem se já, co na sýry moc nejsem, musela propracovat... :)

[5]: Taky jsem to tak dřív dělala, ale mě to na ty kousky právě moc nejede... je mi to pak jen jako směska zeleniny. :D
A jak psala Joina, ten lilek a cuketa jsou samotný chuťově dost vlažný a toho, mám pocit, se při krájení na kostičky nezbavíš. Takže když o tom přemýšlím, to bude i důvod, proč mi to asi na ty kousky nikdy tak nejelo... :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.